Bed & Breakfast 108

Bed & Breakfast 108 • Nieuw-Lekkerland

Bed & Breakfast 108

De gezellige Bed & Breakfast 108 is zeker een goede plaats om te overnachten terwijl je de Alblasserwaard leert kennen. Deze Bed & Breakfast ligt in Nieuw-Lekkerland en de eigenaren weten alles over de Alblasserwaard. De gastvrouw is zelfs officieel ‘ambassadeur van de Alblasserwaard” en weet alles te vertellen over de mooie omgeving. 


Vanuit het Bed & Breakfast kan je een mooie tocht maken door de Lekdijk uit de rijden. Of wat dacht je van een fietstocht naar Dordrecht? Ook kiezen veel gasten van de Bed & Breakfast ervoor om de waterbus te nemen en te fietsen door Kinderdijk.


Om de hoek van Bed & Breakfast 108 vind je een klein winkelcentrum en restaurant waar je heerlijk kunt eten.

“Per racefiets heb ik ooit deze Bed & Breakfast Alblasserwaard ontdekt. De omgeving is dan ook ideaal om per fiets te verkennen en dan is het fijn om de B&B in Nieuw-Lekkerland als uitvalsbasis te hebben.”

Achtergrond

Linda en haar gezin wonen in een fraai en ruim vrijstaand huis op de hoek van de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Zij is geboren en getogen ‘aan de dijk’. In 2014 werd hun huis op nummer 108 opgeleverd, waar bij de bouw al rekening was gehouden met de Bed & Breakfast. Zoals gezegd is de entree aan de achterzijde, te bereiken via een ruim pad langs het huis. Er ligt een grasveld en er is een terrasje. Je betreedt de B&B in de centrale ruimte met een grote eettafel en een keukentje met aanrecht, koelkast en magnetron. De gemeenschappelijke ruimte ligt tussen twee keurig nette tweepersoonskamers. De kamers zijn strak maar sfeervol. Voorzien van een ruim tweepersoonsbed, een zitje en een zeer luxe douche en toilet.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”