Bed & Breakfast de Donk

Overnachting met uniek uitzicht over de weilanden.
overnachting

Kom volledig tot rust in het midden van de Alblasserwaard bij B&B Gasterij de Donk. Reserveer bijvoorbeeld de tuinkamer, dit is een genot voor iedere natuurliefhebber. Het uitzicht is echt optimaal door de vele landerijen, de dieren en de bijzondere natuur. 
Er zijn drie verschillende kamers te boeken met ieder een eigen thema en een ingebouwde airco en verwarming. 

Geniet van alles wat de B&B Gasterij de Donk te bieden heeft, door heerlijk te ontbijten en te wandelen en fietsen door de prachtige natuur. In de Alblasserwaard is meer dan genoeg te beleven!

“Elk ontbijt is weer anders. We maken gebruik van streekproducten en laten het er prachtig uitzien!”

Achtergrond
In 2009 is Suzan samen met haar man Rob verhuisd naar deze prachtige boerderij in Brandwijk. Ze wisten het direct: deze plek leent zich uitstekend voor het opzetten van een B&B. Vanaf het eerste moment fantaseerden zij samen over het opzetten van een koffiehuisje en een B&B. Suzan heeft een achtergrond in de horeca en daarnaast is ze dol op paarden. De B&B bevindt zich midden in de prachtige natuur, waar veel wandelaars en fietsers voorbijkomen. In maart 2018 openden zij de deuren van koffiehuisje De Gasterij, waar je na een wandeling kan genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. In de tussentijd zijn Rob en Suzan ook druk bezig met het gereed maken van de B&B. En op 1 april 2019 is het dan zo ver: B&B de Donk ontvangt haar eerste gasten! Rob is directeur van een aannemersbedrijf en klust graag in zijn vrije tijd. In het weekend verzorgen zij samen de uitgebreide ontbijtjes voor hun gasten. De gastvrijheid zit er goed in: onze koffers worden aangenomen en Suzan en Rob begeleiden ons naar De Gasterij voor een welkomstdrankje. Dat is nog eens fijn aankomen!

Klik hier voor contact & openingstijden.

Lees verderLees minder

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”

Bed & Breakfast de Donk
Donkseweg 6
2974 LG Brandwijk

Openingstijden

Maandag00:01 - 23:59
Dinsdag00:01 - 23:59
Woensdag00:01 - 23:59
Donderdag00:01 - 23:59
Vrijdag00:01 - 23:59
Zaterdag00:01 - 23:59
Zondag00:01 - 23:00

Openingstijden informatie

Inchecken vanaf 14.00 uur.
Uitchecken tot 11.00 uur.

06-18348722
suzan@donkseweg.nl
www.benbdedonk.nl

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

De volgende voorzieningen / mogelijkheden zijn aanwezig

  • Ontdek De Alblasserwaard merchandise aanwezig

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod