Bed & Breakfast de Schapekop

Bed & Breakfast de Schapekop • Groot-Ammers

Bed & Breakfast de Schapekop

Heerlijk overnachten kan natuurlijk in Bed & Breakfast de Schapekop in Groot-Ammers. Vanaf hier is het een mooie wandeltocht naar het unieke stadje Nieuwpoort. Geniet van de natuur en de omgeving in de Alblasserwaard. Het ontbijt kan natuurlijk ook niet missen bij B&B de Schapekop. Geniet van huisgemaakt brood, lokale producten en een heerlijk seizoensgebonden ontbijt.

“We mochten de hond zelfs meenemen, daarom hebben we heel veel gewandeld in deze prachtige omgeving rondom Groot-Ammers!”

Achtergrond
Hoewel het huis er traditioneel uitziet, is het uit 2008. Het is in een fraaie oude stijl gebouwd! De Bed & Breakfast is op de eerste verdieping van de nieuwe schuur gevestigd, met een eigen ingang. Het is een voor- en een achterkamer, beide met eigen sanitair en een zithoek. We kunnen gebruik maken van de volledig uitgeruste, gemeenschappelijke keuken. Carina en Ab van der Ham bestieren behalve de Bed & Breakfast ook een schapenboerderij en Carina is druk met wol: ze geeft workshops en verkoopt wol en wolproducten.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”