Bed & Breakfast de Uitspanning

Bed & Breakfast de Uitspanning • Nieuwpoort

Bed & Breakfast de Uitspanning

Bed & Breakfast de Uitspanning ligt in het oude vestingstadje Nieuwpoort aan een pittoresk grachtje. De B&B is te betreden via de tuin en het ligt in een echt rijksmonument. Deze gezellige bed & breakfast is zeker de moeite waard om te bezoeken.


Meteen bij binnenkomst word je hier gastvrij ontvangen. De kamers in de bed & breakfast zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar met veel streekproducten en huisgemaakte jam.


“Samen met mijn vrouw Anja heb ik hier overnacht vanwege de locatie in Nieuwpoort. Dit is één van mijn favoriete plaatsen in Alblasserwaard. In deze Bed & Breakfast zijn we ontzettend gastvrij ontvangen door Nel en Daan. Vanuit deze locatie hebben we veel kunnen doen, met als hoogtepunt het pontje naar Schoonhoven.”


Achtergrond

Nel en Daan wonen in het huis van de ouders én grootouders van Nel. In 1996 hebben zij de voormalige stadsboerderij overgenomen. Ze bedachten een nieuwe bestemming voor de grote, oude schuur: in 1998 opende Nel de Bed & Breakfast. Na de stevige verbouwing biedt de voormalige schuur nu ruimte aan twee zeer ruime kamers, met aparte sanitaire voorzieningen. In de ‘Grachtenkamer’, aan de voorkant, kan je met drie personen slapen. In de ‘Tuinkamer’, aan de achterkant, zorgt de slaapbank dat je daar zelfs met vier personen in alle ruimte kunt overnachten! Nel serveert het ontbijt zelf, op de afgesproken tijd, in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”