Theetuin Gebroeders van Lint

Bed & Breakfast Gebroeders van Lint • Ottoland

Theetuin Gebroeders van Lint

Niet voor niets heeft Theetuin Gebroeders van Lint de ‘Terrassentrofee’ van 2013 gewonnen. In het altijd mooie Ottoland vind je een weelderige tuin richting een prachtig zitgedeelte. Midden in de natuur kan je aanschuiven bij een gezellig tafeltje in de zon. Hier geniet je van een indrukwekkend uitzicht op de polder en de slootjes.

Tussen de struiken in de theetuin geniet je van de rust. Bestel een heerlijke koffie, thee en andere drankjes of geniet van de zelfgebakken appeltaart. In het weekend kan je hier ook terecht voor broodjes, tosti’s en huisgemaakte soep.

Naast de theetuin kun je ook een pizzaproeverij doen, dat klinkt toch al heerlijk? Op reservering worden dan pizza’s met de hand gemakken in de pizzaoven. Je geniet van bijzondere smaken in een knus ingericht hoekje in de tuin. De avond sluit je af met huisgemaakte pesto- of basilicumijs. 

“We waren niet verbaasd toen we hoorden dat Theetuin Gebroeders van Lint een prijs hebben gehad voor het terras. In de tuin zit je werkelijk schitterend, in alle rust hebben we genoten van het uitzicht. Je hebt echt het gevoel dat je ergens anders bent. Ook de thee en appeltaart waren erg lekker. We hebben meteen een afspraak gemaakt om binnenkort met vrienden de pizzaproeverij in de tuin te doen!”

Achtergrond
Annemieke van Lint verhuist op haar vijftiende met haar ouders vanuit Utrecht naar Ottoland. Haar vader en oom zijn de eigenaren van scheepsmotorenfabriek Gebroeders Van Lint. Het was de droom van Annemieke’s vader ooit nog eens aan zijn favoriete viswater te kunnen wonen, en in Ottoland maakte hij die droom waar. Annemieke verhuist later zelf naar Dordrecht, maar in 1994 keert zij terug. In 2013 neemt zij het huis van haar ouders over en begint een theetuin. De naam die ze aan de theetuin geeft is een eerbetoon aan haar vaders droom: Gebroeders Van Lint!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”