Bed & Breakfast Hoornaar

Bed & Breakfast Hoornaar • Hoornaar

Bed & Breakfast Hoornaar

Zoals de naam al aangeeft ligt deze gezellige B&B in Hoornaar. Het is modern en praktisch ingericht en er is genoeg ruimte om meerdere dagen te verblijven. Zo is er een eethoek, een eigen keuken en een aparte slaapkamer. Geniet van de mooie natuur en de vele tips die de eigenaren voor je hebben. Vanaf hier kan je veel verschillende kanten op.

Het ontbijt is heerlijk. Geniet van een eitje, verschillende soorten brood, fruit en zuivel die je kunt opeten in je eigen appartement. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en erg gezellig ingericht. 

“We hebben hier fantastische dagen gehad. Elke dag iets anders te doen en te zien, en elke avond een heerlijke afsluiting in de tuin. We hebben genoten van de volledige privacy, maar ook geregeld een gezellig praatje met Nel en Koos gehad. Wij komen nog eens terug met de kinderen!”

Achtergrond
Nel & Koos de Bruijn wonen al sinds 1980 met veel plezier in Hoornaar. In 2012 kregen zij de gelegenheid om twee nieuwe huizen te bouwen op de plek van hun oude huis en schuur. Met een lang gekoesterde wens in hun achterhoofd, maakten zij van de overgebleven ruimte boven de garage een ruime Bed & Breakfast. Sinds 2017 ontvangen zij hun gasten uit heel de wereld, zowel toeristen als zakelijke logés.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”