Bij Kuiper

Bij Kuiper • Wijngaarden

Bij Kuiper

Zin in een leuke workshop met een gezelschap? Wat dacht je van een workshop bloemschikken, midden in de stal tussen de koeien? Ook krijg je bij de workshop een leerzame rondleiding over de boerderij.

Tijdens de workshop ontvang je een kopje koffie met iets lekkers. Op de stropakken liggen alle benodigdheden al klaar voor het schikken van seizoensgebonden bloemstukken. Je wordt begeleid bij het bloemschikken, waarbij je al je creativiteit kwijt kunt. Deze workshop is ook leuk om te doen rondom de kerstdagen, dan is de stal versierd in kerstsfeer.

Voor kinderfeestjes geven zij ook rondleidingen en workshops waarbij de stal vrolijk wordt versierd.
 
“Wat hebben we een leerzame en leuke middag gehad! Ik heb genoten van de rondleiding op de boerderij terwijl Anja met haar vriendinnen aan het bloemschikken was. Beide hebben we het zeer leuk gehad!”

Achtergrond
Bert en Hester Kuiper hebben sinds 2015 officieel de melkveehouderij van de ouders van Bert voortgezet. Ze hebben zo’n 75 melkkoeien en 25 stuks jongvee. Hester komt uit Oud-Alblas en heeft altijd in een tuincentrum gewerkt. Bert en Hester willen graag laten zien hoe het er in werkelijkheid aan toegaat op een boerenbedrijf. Daarom geven ze rondleidingen op de boerderij en geeft Hester workshops bloemschikken. Maar dat doet ze wel op een heel erg originele plek!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”