Biokaas Kinderdijk

Biokaas Kinderdijk • Alblasserdam

Biokaas Kinderdijk

Bij Biokaas Kinderdijk kan er genoten worden van heerlijke kaas. Overal in deze biologische winkel is kaas, zo ver als er gekeken kan worden liggen kazen in stellingen. In deze winkel kunnen er heel veel verschillende soorten kaas worden gekocht. 

Bijvoorbeeld  fenegriek-, komijne-, Italiaanse- en truffelkaas, maar ook geiten- en schapenkaas kan worden verkocht door samenwerkingen met lokale boeren. Ook voor een cadeautje is de Biokaas Kinderdijk winkel het juiste adres. Er zijn veel verschillende soorten pakketten met heerlijke kaas en andere lekkernijen!

"Ik heb een prachtig cadeaupakket voor mijn jarige oom gekocht, niets is lekkerder dan echte Nederlandse kaas!"

Achtergrond

André van Houwelingen is als hobby begin jaren ‘80 begonnen met het ondersteunen van de familie Van den Haspel op hun biologische veehouderij aan de Molenkade in Alblasserdam. Hij raakte geïnspireerd door de unieke processen van het kaasmaken en leerde de fijne kneepjes van mevrouw Van den Haspel. In 1998 hebben mevrouw Van den Haspel en André een maatschap opgericht. Na haar overlijden in 2015 is André doorgegaan met de biologische kaasboerderij. Hij had zijn baan als werktuigbouwkundig tekenaar al opgegeven en werkte sinds 2003 fulltime op de kaasboerderij.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je snuffelt net zolang tot je tas uitpuilt van de plaatselijke producten!”