Boerderij Eben-Haëzer

Kom heerlijk tot rust in Nieuw-Lekkerland. Vanaf 1 juni geopend.
horeca

Welkom bij Boerderij Eben-Haëzer, een bijzondere zorgboerderij die vanaf 1 juni ‘24 een oase van rust toevoegt aan Nieuw-Lekkerland. Deze zorgboerderij, medegerund door toegewijde hulpboeren en hulpboerinnen, opent een uniek rustpunt waar je kunt genieten van een moment van ontspanning.

Hier draait het om eenvoud en gastvrijheid. Vanaf het moment dat je binnenstapt, kun je zelf je favoriete drankje kiezen uit de automaat, die gevuld is met heerlijke koffie, cappuccino, chocomel en warm water. Geen gedoe, gewoon pakken wat je wilt en ontspannen.
 
“Kom langs, laat de hectiek achter je en ontdek de gastvrijheid van Boerderij Eben-Haëzer in het hart van Nieuw-Lekkerland.”

In de koelkast vind je een verfrissende selectie frisdranken, altijd gekoeld en klaar om je dorst te lessen. Naast de frisdrank leggen we een heerlijke koek voor je neer, de perfecte aanvulling op je drankje.

Betaling is eenvoudig gemaakt met een QR-code. Scan gewoon de code en geniet zonder zorgen van je drankje en lekkernij. 

Op Boerderij Eben-Haëzer ervaar je het echte boerenleven. De ongeveer 65 melkkoeien genieten van een goed leven op kruidenrijke natuurlanden. Boer Jasper, begeleiders en hulpboeren- en boerinnen zorgen voor de dagelijkse verzorging. Boerderij Eben-Haëzer nodigt je uit om te ontspannen, te genieten en de charme van het platteland te ervaren.

Lees verderLees minder

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”

Contact

Boerderij Eben-Haëzer
Schoonenburgweg 15
2957 LB Nieuw-Lekkerland

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

*geopend vanaf 1 juni '24.


Openingstijden informatie

0184-681523
contact@beh.nl
www.boerderij-ebenhaezer.nl


Plan je route 

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod