BoerenBed & Brood De Verwondering

BoerenBed & Brood De Verwondering • Goudriaan

BoerenBed & Brood De Verwondering

Het gastenverblijf van BoerenBed & Brood De Verwondering biedt plaats aan vijftien personen, maar bestaat uit een aantal kamers die ook afzonderlijk te huren zijn. In totaal zijn er twee gezinskamers voor 4 personen en in totaal zijn er 5 kamers. De kamers hebben afzonderlijke terrassen en een televisie. Ook leuk is de extra informatie over de omgeving op iedere kamer! In de ochtend geniet je van een lekker ontbijtbuffet.

De sfeervolle boerderij is een prima plek om voor familieweekenden of uitjes met andere gezelschappen. Groepen zorgen zelf voor hun ontbijt, lunch of diner, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de gemeenschappelijke ruimte.

“We hebben hier niet alleen lekker geslapen, we hebben ook veel geleerd over het boerenleven. Je overnacht hier echt bij de boer en dat vonden wij zeer gezellig. Erg leuk om eens de familie te verzamelen en hier naartoe te gaan.”

Achtergrond
In 1995 hebben de ouders van Jan de boerderij nieuw laten bouwen op de huidige locatie. Zij hadden al een boerderij in het dorp Goudriaan, maar hadden op hun land buiten het dorp meer ruimte voor hun melkveehouderij met zo’n honderd koeien en ongeveer vijftig kalveren. De moeder van Jan bestierde vanuit huis gelijk al een Bed & Breakfast. Jan en Hermineke bewoonden aanvankelijk de boerderij in het dorp, maar ruilden in 2006 met de ouders van Jan, toen zij het boerenbedrijf overnamen. Ondertussen bleven de gasten van de Bed & Breakfast gewoon komen. Hermineke en Jan wilden het grootser aanpakken en besloten tot de bouw van een apart gastenverblijf, waar zij ook groepen kunnen ontvangen. In 2008 openden zij ‘Bethlehem’, wat ‘Broodhuis’ betekent. Aan de rand van de weilanden kunnen zij met dit ruime verblijf het polderuitzicht nog beter verkopen!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”