Booij Kaasmakers

Heerlijke versgemaakte kazen en regionale producten.
winkelen

Bij Booij Kaasmakers kan je terecht voor heerlijke kazen en regionale producten. Bij deze voormalige boerderij in Streefkerk kan je in de winkel heel veel lekkernijen vinden. Je ziet én proeft dat de kazen met veel passie zijn gemaakt. Niet voor niets nemen veel restaurants hun kazen hier af, het is topkwaliteit kaas!

Kies uit de koe-, geiten- en schapenkaas. Het is geen boerenkaas, maar Buurenkaas waarbij de melk wordt afgenomen van de boerderijen in de buurt!

“We hebben zelden zulke lekkere kaas gegeten! De kaas van Booij Kaasmakers is van topniveau. Heerlijke kaas smaken met producten uit de regio, we hebben dan ook heel veel meegenomen en komen speciaal voor de kazen regelmatig terug!”

Achtergrond
De familie Booij boert al zeven generaties lang in Streefkerk. De oude boerderij stamde uit 1641. Maar de huidige boerderij is halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw nieuw gebouwd op deze plek. Marijke komt in 2009 weer in Streefkerk wonen, nadat ze de hogere hotelschool en een opleiding in Marketing heeft gevolgd. In 2012 neemt ze de kaasmakerij van haar ouders over en maakt ze met veel passie en plezier de Goudse kazen. Marijke leert het kaasmaken van haar ouders, Betsy en Martien die samen 45 jaar met veel plezier kaas gemaakt hebben. Betsy zwaait al jaren de scepter over de boerderijwinkel en ze helpt nog regelmatig mee met het maken van bestellingen en het bijhouden van de voorraad.

Klik hier voor contact & openingstijden.

Lees verderLees minder

“Je snuffelt net zolang tot je tas uitpuilt van de plaatselijke producten!”

Booij Kaasmakers
Middenpolderweg 63
2959 LB Streefkerk

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
ZondagGesloten

Openingstijden informatie

0184-681008
boerderij@booijkaasmakers.nl
www.booijkaasmakers.nl

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

De volgende voorzieningen / mogelijkheden zijn aanwezig

  • Ontdek De Alblasserwaard merchandise aanwezig

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod