Café Sluis

Café Sluis • Groot-Ammers

Café Sluis

Café Sluis is een van de weinige bruine cafés in de omgeving van Groot-Ammers. Dit café aan de Lek is de thuisbasis van de lokale vissersvereniging, maar ook komen de bewoners graag gezellig langs. Zowel lokale bevolking als camping en B&B gasten komen graag naar café Sluis om te genieten van de gastvrijheid. 


“Wij zitten hier prima, aan de bar: goed uitzicht op de wedstrijd straks op het grote scherm, lekker biertje voor ons, lekker bitterballetje in aantocht en een praatje met de barman!”


Achtergrond

Pel Ooms is sinds 1997 de uitbater van café Sluis. Voorheen heette het café ‘Lekzicht’. Het pand is al sinds 1926 een café en is een begrip in de regio. Er komen veel lokale, vaste gasten in ‘Sluis’, maar ook camping- en B&B-gasten. En in de weekenden ook veel motorrijders en wielrenners. Het café heeft aan de straatzijde een verwarmd en afgeschermd terras, waar het ook onder minder fleurige weersomstandigheden goed toeven is. Grote sportevenementen worden door Pel op een groot scherm vertoond.  Het café wordt ook gebruikt door de biljart- en de visvereniging.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”