Campererf en minicamping Landscheiding

Campererf-minicamping Landscheiding • Schelluinen

Campererf en minicamping Landscheiding

Bijzonder kamperen in Alblasserwaard? Dat doe je natuurlijk op minicamping Landscheiding Schelluinen. Waar biodiversiteit en duurzaamheid heerst. Op de camping ben je van harte welkom met eigen kampeermiddel, maar je kunt ook één van de negen caravans huren. 

De voorzieningen zijn zeer compleet: verharde plaatsen voor campers en caravans, 16 ampère stroom per plek en zeer propere sanitaire voorzieningen. Óók voor minder validen. Voor kinderen is er een leuke kinderboerderij met schapen, geiten, pony’s en kippen. Er is ook een bijenkast, een ‘groene iglo’, kruidenpluktuin en vele fruitbomen. Fraaie wandelpaden verbinden alle natuurlijke elementen, zoals ook het insectenhotel en de moestuin.

In de omgeving kun je mooie fietstochten maken. Er zijn veel fietspaden en Gorinchem ligt om de hoek! 

“Camping de Landscheiding is niet alleen een mooie camping, maar ook een rustige en leerzame kampeeromgeving! We konden echt even ontspannen in de natuurrijke omgeving.”

Achtergrond
De familie Blokhuis heeft sinds 2016 hun campererf en minicamping op deze locatie. De vijftien jaar daarvoor was de camping een stukje verderop gevestigd. In samenwerking met provincie en gemeente is de huidige locatie ontwikkeld. Met als uitgangspunt ‘wat kun je doen voor je omgeving’ vind je hier veel meer dan een camping en campererf. Als bioloog was het een kolfje naar Lammert’s hand hier zijn ideeën ten uitvoer te brengen. Daarom is onder de naam ‘Kweetal’ – Kennis Wetenschap Educatie Techniek Alblasserwaard – een biodivers en duurzaam complex ontwikkeld. Carla Blokhuis is geboren en getogen in Schelluinen. Samen met hun kinderen en kleinkinderen maken Carla en Lammert het mensen graag naar hun zin én brengen hen wat bij over natuur en leefomgeving. Dit is verantwoord ondernemen in optima forma!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”