Camping De Grienduil

Camping De Grienduil / buffetavond.nl • Nieuwland

Camping De Grienduil

Camping De Grienduil in Nieuwland is goed te vinden. In het echt, en online! De Grienduil is een SVR-camping. In feite is het kamperen bij de boer dus! Hier vind je rust, ruimte en natuur. Er zijn in de regio niet veel campings met buitenlandse gasten. 

De camping heeft veel faciliteiten zoals een speeltuin en trampoline, maar ook een dartbord en skelters, genoeg te beleven!

“We hebben onze tent opgezet en we gaan een hapje eten op het terras. De buffetten van De Grienduil schijnen fantastisch te zijn!”

Achtergrond
Erik en zijn vrouw Anneloes hebben camping De Grienduil in 2008 overgenomen. Ze komen uit Noord-Holland. Anneloes werkte in de luchtvaart, en Erik onder andere in het hotelwezen. Hier op de camping kunnen ze hun energie helemaal kwijt. De camping bestaat al sinds 1973. Na de overname is de accommodatie gemoderniseerd. Er zijn twee appartementen, zes megapods, één pipowagen, twee vakantiewoningen en 21 kampeerplaatsen voor tent, caravan, camper. De plaatsen zijn allemaal uitgerust met elektriciteitsvoorziening. Vanaf november 2020 hebben alle plaatsen ook hun eigen water aan- en afvoer. Er is een sanitair gebouw, met aparte toiletten en douchecabines met regen- en handdouche. Erik vertelt ons dat ze altijd geopend zijn: “Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar! En bij de receptie kan je van 9 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds terecht!”

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”