Camping de Landhoeve

Camping De Landhoeve • Nieuw-Lekkerland

Camping de Landhoeve

Camping de Landhoeve is de ideale uitvalsbasis tijdens het ontdekken van Alblasserwaard. Hier kan heerlijk gekampeerd worden aan de Lekdijk. De kampeerplaatsen liggen lekker rustig achter het gebouw met onder andere de sanitaire voorzieningen. Deze gezellige minicamping is heel prettig tijdens een bezoekje aan de Alblasserwaard.

Deze locatie is ook ideaal voor een feest, want er zit bij de camping een gezellige feestzaal. Dit is ideaal voor gasten die houden van een feestje, maar liever niet naar huis rijden in de avond. 

“Aan het einde van een supergezellige avond zijn wij blij dat we na drie keer vallen in onze tent liggen! Wij gaan lekker slapen en beloven elkaar hier zeker terug te komen!”

Achtergrond

Leo Janse is in 2006 als hobby begonnen met zijn camping De Landhoeve. Na zijn ‘pensionering’ kocht hij de voormalige boerderij aan de Lekdijk in 2004 en is stapsgewijs gaan verbouwen. Zijn voormalige werk als eigenaar van een afbouwbedrijf kwam hem hier goed van pas! Hij voelt zich nog te jong om niets te doen en doet zoveel mogelijk zelf op de camping. Leo’s vrouw Hetty handelt de reserveringen af die telefonisch of via de website binnenkomen.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”