Camping Slingeland

Camping Slingeland • Giessenburg

Camping Slingeland

Kamperen op Camping Slingeland is een unieke ervaring! De kleinschalige camping in Giessenburg is de perfecte thuisbasis om de omgeving te verkennen en te genieten van de natuur en de Slingelandse plassen te ontdekken

De eigenaren houden veel van dieren en daarom hebben ze ook verschillende huis- en boerderijdieren rondlopen op de camping. Er worden zelfs pony workshops aan de kinderen van de camping gegeven.

Teus Dijksman van Camping Slingeland verhuurt buiten de gemeubileerde kampeerwagen ook twee De Waard-tenten, met tweepersoonsbed en slaapmatjes. De camping beschikt in totaal over 25 kampeerplekken, voor tenten of caravans.

“Onze kinderen willen altijd langer blijven! Camping Slingeland is de ideale camping voor de vakantieganger die van dieren houdt en die graag op kleine campings kampeert”

Achtergrond
Teus en zijn vrouw Marijke hebben in 1995 de boerderij van de ouders van Teus overgenomen. Aanvankelijk hadden zij nog ongeveer 25 melkkoeien, maar in 2000 is Teus gestopt met melken en is hij nog hobbyboer gebleven, met jongvee, schapen en pony’s. De campingplannen hadden zij al langer en die bleven kriebelen. In 2009 zijn Teus en Marijke begonnen met hun camping op het huidige terrein. In die jaren is de camping van een soort weiland verworden tot een groene oase, omgeven met bomen en struiken.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”