De Bakplaats

De Bakplaats • Ameide

De Bakplaats

Voor een goede taartenwinkel is De Bakplaats in Ameide toch wel de beste in Vijfheerenlanden. Hier kunnen taarten, cupcakes en heel veel andere zoetigheden worden gekocht. Op bestelling worden er natuurlijk ook genoeg taarten gemaakt. Dus als er een feest is, dan is een taart bij de Bakplaats de ideale oplossing!

Ook worden hier verschillende streekproducten verkocht zoals de wijn van Domein Oosteinde, verschillende soorten sappen en heerlijk schepijs van IJsboerderij Den Boer.  Al die verleidingen zorgen dat De Bakplaats fans van heinde en verre trekt: toeristen die de Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden doorkruisen, mensen uit de regio die De Bakplaats als onderdeel van hun ‘streekproducten-tour’ aandoen, maar ook lekkerbekken van verder weg! 

“Voor de zestiende verjaardag van mijn dochter hebben we een prachtige taart besteld. Ze moest bijna huilen van geluk toen ze het zag!”

Achtergrond
Marjolein is heel haar leven al dol op bakken; ze is graag met eten bezig en in 2018 waagt ze de stap. In 2017 is ze finalist in het bekende televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’ en die prestatie is het laatste duwtje in haar rug om met De Bakplaats haar eigen open bakkerij en winkel te beginnen! Met veel hulp van haar vader verbouwt ze het pand waar ze haar bakdroom gaat verwezenlijken. Met de grote, open keuken en het winkelgedeelte wordt het een gezellige zaak. Door het terras voor de deur, op een belangrijk kruispunt in het dorp is het een aantrekkelijke locatie voor voorbijgangers en mensen uit Ameide.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”