Events en rondleidingen Verdoorn Gelegenheidskoetsen

Een feestje of vergadering in een sfeervolle zaal.
cultureeloverigactief

Een unieke verjaardag vier je bij Verdoorn Gelegenheidskoetsen! Er zijn tijdens het feest vele mogelijkheden voor een interessant en leerzaam feest. Ontdek alle mogelijkheden en vier feest bij Verdoorn Gelegenheidskoetsen.

Bij Verdoorn Gelegenheidskoetsen kan de sfeervolle boerderijzaal gehuurd worden voor een verjaardag of ander feestje. Geniet bijvoorbeeld met koffie en gebak bij aankomst in de Boerderijzaal en tussen de middag van een lekkere lunch. 

Rondleiding/demonstraties

Daarnaast kan er nog gekozen worden voor een rondleiding langs de klassieke koetsen, gevolgd door een demonstratie van de wagenmaker in zijn traditionele werkplaats. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor één van de nostalgische rondritten nabij Kinderdijk en door de landelijke Alblasserwaard! 

“Wat een heerlijk uniek feest! We begonnen met een kopje koffie en taart en eindigden dansend in de boerderijzaal, het was een belevenis!” 

Achtergrond
Willy en Wout Verdoorn zijn beide geboren en getogen in Kinderdijk. Wout is van jongs af aan al verslingerd aan koetsen en Willy is heel haar leven al ‘van de paarden’. Dat vormt een goede combinatie, want in 2000 waren zij genoodzaakt hun vorige woning in te ruilen voor de oude Dijkboerderij met een schitterend uitzicht over de Noord. De voorzieningen voor hun paarden en koetsen waren te klein geworden. Er moest veel opgeknapt en gerestaureerd worden aan de boerderij, wat ze allemaal zelf gedaan hebben. En ondertussen bleef ‘Verdoorn Gelegenheidskoetsen’ volop in bedrijf! Zowel Willy als Wout vinden ‘oude dingen, zoals koetsen én ambachtelijk vakmanschap gewoon mooi’. Tijdens de verbouwing van hun monumentale boerderij was het net of ze een cadeau uitpakten: “Er kwamen zoveel mooie oude kenmerken tevoorschijn!”

Klik hier voor contact & openingstijden.

Lees verderLees minder

“Je kan zóveel inspiratie opdoen in de polder!”

“Wat kan een mooie locatie toch van toegevoegde waarde zijn!”

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”

Verdoorn Gelegenheidskoetsen
Oost Kinderdijk 323
2953 CN Alblasserdam

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

Openingstijden informatie


06-22520373 / 078-6912759
info@gelegenheidskoetsen.nl
www.gelegenheidskoetsen.nl

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

De volgende voorzieningen / mogelijkheden zijn aanwezig

  • Ontdek De Alblasserwaard merchandise aanwezig

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod