Gasterij Molenwaard

Gasterij Molenwaard • Ottoland

Gasterij Molenwaard

Geniet van heerlijk eten bij Gasterij Molenwaard. Dit restaurant is gevestigd op vakantiepark Molenwaard en het is zeker een bezoekje waard! Heerlijk eten en drinken is in de gasterij heel gewoon. Je kunt binnen plaatsnemen, maar je kan ook gewoon genieten op het terras. De gasterij is een ideale plaats om uit eten te gaan met kinderen. Wil je heerlijk genieten van locale producten in een kindvriendelijk restaurant? Kom dan genieten bij Gasterij Molenwaard!

"We hebben heerlijk gegeten bij Gasterij Molenwaard! Er is een hele ruime keuze voor zowel kinderen als volwassenen. Het is echt een aanrader, wij zullen hier zeker vaker komen met de kinderen.”

Achtergrond
Fien & Teun zijn overal! Hoewel het vakantiepark volledig op de jongste kinderen is gericht, wordt wel degelijk rekening gehouden met volwassenen. Ook zónder kinderen! Laat je culinair verwennen in het gezellige restaurant of op het ruime terras aan de grote vijver. Je kan hier terecht voor een lekker tussendoortje, een hartige lunch of een ambachtelijk diner. Alles in die kenmerkende, intieme en rustieke stijl!

In het restaurant staat voor elke trek iets op het menu: koffie met een appelpunt, een heerlijk broodje of een uitgebreid diner. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten uit de streek. Natuurlijk wordt aan de kinderen gedacht: voor hen zijn er speciale kindermenu’s!

In alle heerlijke en eerlijke gerechten proef je een grote variëteit aan verse streekproducten. Kaas, melk, burgers, schepijs, vruchtensapjes, bier en meer! De producten worden ambachtelijk bereid door échte vakmensen met passie voor hun werk. En die passie proef je!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”