Haute Cultuurhuis

Haute Cultuurhuis • Langerak

Haute Cultuurhuis

Vergader- en trainingslocatie Haute Cultuurhuis is een leuke plek voor workshops, vergaderingen en trainingen die vaak ook linken met cultuur. Er is heel veel te beleven zoals fotoworkshops, leer naar kunst kijken en natuurlijk nog veel meer. Ontdek het zelf in de cultuuragenda!

“Na de lunch is het tijd voor een heuse workshop. Aan de hand van tal van voorbeelden leert Claudia ons hoe we naar allerlei kunstvormen kunnen kijken en daar de kenmerken van leren herkennen!”

Achtergrond
Claudia en haar partner Arjan komen uit Amsterdam. Claudia is opera- en theaterregisseur, maar merkt dat ze tijdens het revalideren van een paardrijd ongeval ‘iets anders’ wil: rust, ruimte en stilte! Vanuit haar jeugdjaren is ze al gefascineerd door het gebied rond de Lek. “Dat zag ik als ik vanuit Amsterdam naar mijn familie in Tilburg reisde; intrigerend! Lang verhaal kort: Arjan en ik zijn in de omgeving gaan kijken en toen we deze monumentale rietgedekte boerderij zagen, hebben we heel spontaan actie ondernomen!” Arjan was onder de indruk van de dynamiek, het water en de bedrijvigheid in de omgeving. Claudia had geen vastomlijnd plan. “Ik zag wel allerlei mogelijkheden.” De voormalige varkensschuur nam ze hoogstpersoonlijk onder handen. Haar doel was ‘een open huis’, waar mensen samen komen.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat kan een mooie locatie toch van toegevoegde waarde zijn!”