Huisje in de Waard

Huisje in de Waard • Langerak

Huisje in de Waard

Het gastenverblijf van de familie Kraijo aan de Lekdijk in Langerak is een uniek huisje in de Waard. Geniet van een bijzonder verblijf in een soort pipowagen, maar toch net even anders…

Het huisje in de waard heeft een echte bedstee en een stapelbed, ideaal dus voor een gezin met twee kinderen. De woonkamer is ruim genoeg om gezellig met z’n viertjes bij elkaar te kruipen en een film te kijken. Ook kan er heerlijk buiten gezeten worden in de tuin rondom het huisje, genieten dus!

“Wat heb ik heerlijk geslapen in dit gezellige huisje! De bedstee was zeer comfortabel.”

Achtergrond
De familie Kraijo is in 2007 vanuit Den Haag hier aan de Lekdijk komen wonen. Het huis uit de jaren dertig kon wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Toen de ‘renovatie’ eenmaal achter de rug was, kwamen dat Sonja en Arjan tot de conclusie dat ze graag mensen willen ontvangen op deze prachtige plek: de omgeving waar ze zoveel van zijn gaan houden delen met anderen! Een lokale bouwer van stacaravans vormde hun ideeën tot een originele en comfortabele woning. Compleet met bedstede en Pipo dak logeer je hier met een schitterend uitzicht over de uitgestrekte polder!

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”