IJsboerderij ’t Koeiestalletje

Ijsboerderij ’t Koeiestalletje • Wijngaarden

IJsboerderij ’t Koeiestalletje

Op zoek naar een fijne vergaderruimte, feestlocatie of andere ruimte om te huren in Alblasserwaard? Dan is Ijsboerderij ‘t Koeiestalletje in Wijngaarden iets voor jou! Deze ruimte is een zeer fijne locatie om met een gezelschap bij elkaar te komen.

De sfeervolle ruimte kan in een vergaderopstelling ingericht worden, maar ook omgetoverd worden tot feestlocatie. Er is een aanrecht en koelkast aanwezig. Ook heb je de mogelijkheid om de catering zelf te verzorgen, maar het kan ook bij ‘t Koeiestalletje voor je geregeld worden. 

“Met de visvereniging waren we op zoek naar een fijne locatie om samen te overleggen. De gastvrijheid en sfeervolle accommodatie zorgen ervoor dat het een zeer fijne vergaderlocatie in Alblasserwaard is. We hebben alle besluiten kunnen nemen en komen zeker terug wanneer we weer willen vergaderen!”

Achtergrond
De familie Van Krimpen boert al sinds 1981 in op deze plek. Van de veehouderij zijn inmiddels nog maar een paar koeien overgebleven; precies genoeg om de melk voor de ijsproductie te leveren. Pieta is geboren en getogen in Wijngaarden. In 2006 is zij begonnen met ijs maken. Behalve de IJsboerderij ontvangt Pieta ook groepen. In de grote ruimte achter het woonhuis kunnen zo’n zestig personen plaatsnemen.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat kan een mooie locatie toch van toegevoegde waarde zijn!”