Kanocentrum Ammerse Boezem

Kanocentrum Ammerse Boezem • Groot-Ammers

Kanocentrum Ammerse Boezem

Geniet van een heerlijke kanotocht bij kanocentrum de Ammerse Boezem. Voorzien van instructies en een vaarkaart worden iedere dag weer vele kano’s het water in geduwd. Een kano kan voor een paar uur gehuurd worden, maar ook voor meerdere dagen, dan hebben de eigenaren ook verschillende tips voor tochten en slaapplaatsen.

“Wat een heerlijke dag hebben wij hier op het water. Straks gaan we lekker iets eten en drinken op een terrasje, en dan weer terug naar Groot-Ammers!”

Achtergrond
Kanocentrum De Ammerse Boezem is als gezinsbedrijf gestart in 2013. Wilma is een geboren en getogen Groot-Ammerse. Van kinds af aan is zij al gek op kanoën; ze ging vaak naar de Ardennen om haar hobby te beoefenen en nam later ook haar eigen kinderen mee. Toen de vorige kanoverhuurder in Groot-Ammers ermee ophield, besloot Wilma van ‘haar hobby haar beroep’ te maken… Ze begon op de Molenkade, maar is nu alweer sinds 2017 achter Café Sluis gevestigd. Voor de toekomst heeft zij grotere plannen. Ze wil haar kanoverhuur onderdeel laten uitmaken van meerdere recreatiemogelijkheden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”