Boerenlandwinkel & Koffieboerderij Riekjeshoeve

Koffieboerderij Riekjeshoeve • Brandwijk

Boerenlandwinkel & Koffieboerderij Riekjeshoeve

Boerenlandwinkel & Koffieboerderij Riekjeshoeve ligt in het mooie Brandwijk. Je kunt hier natuurlijk genieten van een heerlijk kopje koffie, maar ook worden hier uitgebreide high teas gegeven die je hier alvast kunt reserveren! Geniet van een heerlijke high tea en koop de lekkerste producten in de boerenlandwinkel om mee naar huis te nemen. 


“We hebben zo lekker op het terras gezeten met ons kopje koffie! Naast ons zit een groepje te genieten van een heerlijke high tea, dat moeten wij de volgende keer ook doen.”

Achtergrond

In 2015 besloten Arie-Nijs en Ada een nieuwe stal te bouwen voor hun koeien. Daardoor kwam de ruimte van de oude stal beschikbaar. Ada heeft in de gezondheidszorg gewerkt en miste de sociale contacten uit haar voormalige werk. Daarom besluiten ze de ‘oude’ melkstal en tanklokaal om te bouwen tot boerenlandwinkel en koffieboerderij. Waarbij je buiten ook heerlijk kan zitten op het terras aan het water. De Riekjeshoeve ontleent haar naam aan een koe: in 1983 was Riekje één van de eerste melkkoeien die 100.000 liter melk heeft gegeven! Eén van de cadeaus voor deze mooie prestatie was een gevelbord met de naam ‘Riekjeshoeve’! En zo is het gekomen…

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”