Maria Johanna Hoeve

Maria Johanna Hoeve • Noordeloos

Maria Johanna Hoeve

De Maria Johanna Hoeve heeft een golfbaan waar veel mensen voor bedrijfs- of familieuitjes komen. Ook gezinnen komen regelmatig genieten van een gezellige middag met elkaar.

Leren golfen kan op deze baan door privé- of groepslessen, maar ook bij een groepsarrangement kun je leren golfen. Geniet van een heerlijke middag vol gezelligheid en activiteit!

“Op de golfbaan kom ik erachter dat ik een handicap heb… Dat valt nog best tegen om zo’n balletje op een fatsoenlijke manier in het putje te krijgen!”

Achtergrond
De boerderij is gebouwd als onderdeel van het landgoed ‘De Hoge en Vrije Heerlijkheden van Noordeloos en Overslingeland’. Het landgoed kwam in 1892 in het bezit van de roemruchte Rotterdamse reder Anthony van Hoboken. Na zijn overlijden ging het eigendom over naar zijn dochter Maria Johanna. Zij voelde zich nauw verbonden met de inwoners van Noordeloos. De boerderij aan de Nieuwendijk is naar haar vernoemd. Kort na de Tweede Wereldoorlog is de familie Kool vanuit Zwijndrecht op de boerderij komen wonen. De boerderij is in 1968 in hun eigendom gekomen. Sinds 2005 is de familie Kool gestopt met het boerenbedrijf. De stal voor het melkvee is verbouwd tot de huidige verblijfsaccommodatie.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”