Maria Johanna Hoeve

Maria Johanna Hoeve • Noordeloos

Maria Johanna Hoeve

Smaakvol lunchen of dineren kan in de brasserie van de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos. De Maria Johanna Hoeve biedt precies de mogelijkheden die voor een heerlijke ervaring zorgen; gezelligheid en goed eten in een schitterende omgeving!

Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt van bijvoorbeeld de lokale bakker en gekweekte vis uit de regio! Er staat voor iedereen wat lekkers op de menukaart en het is gewoon heel goed toeven in deze mooie gelegenheid!

“Na een golfsessie zijn we met de hele familie een hapje gaan eten. Er is zoveel keuze, dat iedereen wel iets lekkers kan kiezen en mijn oom is best moeilijk met dat soort dingen. Iedereen is heel blij met de gastvrijheid en het eten.”

Achtergrond
De boerderij is gebouwd als onderdeel van het landgoed ‘De Hoge en Vrije Heerlijkheden van Noordeloos en Overslingeland’. Het landgoed kwam in 1892 in het bezit van de roemruchte Rotterdamse reder Anthony van Hoboken. Na zijn overlijden ging het eigendom over naar zijn dochter Maria Johanna. Zij voelde zich nauw verbonden met de inwoners van Noordeloos. De boerderij aan de Nieuwendijk is naar haar vernoemd. Kort na de Tweede Wereldoorlog is de familie Kool vanuit Zwijndrecht op de boerderij komen wonen. De boerderij is in 1968 in hun eigendom gekomen. Sinds 2005 is de familie Kool gestopt met het boerenbedrijf. De stal voor het melkvee is verbouwd tot de huidige verblijfsaccommodatie.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”