Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve

Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve • Vianen

Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve

Zin in ambachtelijke pannenkoeken? Ga dan gezellig eten bij Pannenkoekenrestaurant de Ponthoeve in Vianen. De locatie van de pannenkoekenboerderij is prachtig, gelegen aan de lek in de uiterwaarden. 

Het restaurant heeft een trap bij de ingang, maar is ook bereikbaar voor mindervaliden dankzij de lift. Tijdens het wachten op het eten kunnen de kinderen lekker spelen in de speelkamer van het restaurant. Of ga langs bij de kalfjes op de boerderij na het eten. Met zonnig weer kan je ook heerlijk buiten eten op het terras met uitzicht op de Lek!

“Samen met de kinderen hebben we genoten van de heerlijke pannenkoeken, maar ook van de gezellige sfeer in het restaurant. De kinderen hebben lekker kunnen spelen en vonden ook de boerderij fantastisch. We hebben al gereserveerd om met oma en alle kleinkinderen binnenkort te gaan eten.”

Achtergrond
De familie Baars boerde hier sinds 1960. In 1980 namen Gert en Nonnie de melkveehouderij over van de ouders van Gert. Sinds de uiterwaarden in 2014 waterberging en natuurterrein werden, is er geen plaats meer voor het vee. Nonnie en Gert hadden al een klein theehuisje en organiseerden boerengolf. Hun zoons Bas en Job besloten het roer echter radicaal richting horeca om te gooien. De boerderij wordt opnieuw opgebouwd. Tot een pannenkoekenrestaurant met uitzicht op de stal met kleinvee, een lift én een vergaderruimte!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”