Sloepverhuur De Giessen

Sloepverhuur De Giessen • Noordeloos

Sloepverhuur De Giessen

Boottochtjes op de Giessen zijn zeer populair en dat begrijp je wel wanneer je zelf een buurtje hebt gehuurd bij Sloepverhuur de Giessen. Vanaf het water bekijk je de omgeving weer vanuit een hele andere hoek. Of je nu een boot huurt voor 2, 4 of 8 uur, er is altijd een leuke vaartocht. Vaar langs terrasjes om aan te leggen of langs de ijsboerderij.

De sloepen worden ook regelmatig in groepsverband en vaak wordt er dan bemiddeld met lokale horeca. Dan kan zo’n gezelschap na een leuke dag varen afsluiten met een borrel of een etentje. 

“Wij hebben een geweldige dag beleefd! We hebben molens en prachtige plekjes langs het water gezien ook hebben we genoten in Goudriaan van een uitgebreide lunch!”

Achtergrond
Corine en Rinie wonen aan de Giessen. Ze zijn er geboren en getogen. De sloepverhuur begon voor Rinie en zijn familie in 2017 min of meer als een grap. De bootleverancier die een bedrijfspand van hen huurt, bracht Rinie op het idee. Toen het zaadje eenmaal was geplant, werd het plan steeds concreter. De boten waren binnen handbereik, de kennis om op terug te vallen ook. De knoop was al snel doorgehakt: ze begonnen met drie sloepen, maar dat werd al snel uitgebreid naar vijf boten. Elke sloep biedt plaats aan zes personen. En zoals gezegd: reserveren is aan te raden!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”