Stal Vonk

Stal Vonk • Giessenburg

Stal Vonk

Een uniek dagje uit is Stal Vonk zeker. Neem een rondrit met paard en wagen, dit is een unieke ervaring voor iedere paardenliefhebber. Er is keuze uit een heel arsenaal koetsen: van een romantische Witte Koets, een chique Blauwe Coupe tot een Duitse Jachtwagen. 

Stal Vonk ligt middenin ‘t Groene Hart. Er zijn talloze mooie plekjes om even te pauzeren of te genieten van een lekkere picknick. Maar de omgeving leent zich ook perfect voor een heel arrangement. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

“Nou, wij stonden te trappelen om dit zelf te ervaren! Met een picknickmand zijn we opweg gegaan, diep in het groene hart van Nederland.”

Achtergrond
Hein Vonk heeft heel zijn leven met paarden gewerkt op de boerderij van zijn ouders. Hij zat dan ook als mannetje van vijf jaar al voor het eerst op een paard. Hij is letterlijk opgegroeid met de paarden! Toen zij trouwden, is de liefde ook op Mijnie overgeslagen. Destijds zijn ze begonnen met een koetsje, maar de aanvragen bleven komen en de groepen werden steeds groter. Ze hebben hun hobby kunnen uitbouwen naar wat het nu is! Maar liefst tien paarden, zeven rijtuigen en drie koetsen!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”