’t Raadhuis eten & drinken

’t Raadhuis eten & drinken • Goudriaan

’t Raadhuis eten & drinken

Bij binnenkomst van het dorp kan er niet omheen gekeken worden: ’t Raadhuis eten & drinken. Behalve het grote, maar gezellige terras en de ruime eetgelegenheid binnen, verhuren ze hier ook sloepen!

Geniet van het zonnetje op het grote terras van 150 zitplaatsen zorgt ervoor dat er voor de medewerkers genoeg te doen is. Er is een ruime keuze, zo heeft iedereen wat hij of zij wil eten.In 2019 heeft ‘t Raadhuis zelfs de beroemde terrassentrofee van het Algemeen Dagblad gewonnen!

“Een drukke dag maakt hongerig en we besluiten eerst maar eens een paar borrelhapjes te bestellen. De keuze is reuze en al het lekkers wekt onze eetlust alleen maar meer op!”

Achtergrond
Samen met zijn vriendin Cindel is Björn Boom zijn droom gevolgd: een eigen restaurant! Na een zoektocht naar de juiste plek voor de juiste zaak, heeft het stel uit Hoornaar in 2018 de deuren van ’t Raadhuis eten & drinken in Goudriaan geopend. Ze hebben beide ruime horeca-ervaring. Björn bestiert samen met zijn vader MB-catering in Hoornaar, maar een eigen zaak is al lang een wens van hem. Als zij begin 2018 de deuren openen, is ’t Raadhuis eten & drinken grondig opgeknapt. Ze hebben er een zaak van gemaakt die helemaal van deze tijd is, maar ook recht doet aan het verleden. Voor zover bekend, heeft het pand altijd een horecafunctie gehad. Heel lang – van 1857 tot 1965 – heeft de bovenzaal van ’t Raadhuis als raadszaal dienst gedaan, bij gebrek aan een eigen gemeentehuis in Goudriaan. Zo’n naam verander je natuurlijk nooit meer!

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Overal zie je vriendelijke gezichten en je krijg heerlijk eten en drinken geserveerd!”