Tourist Info Alblasserdam

Tourist Info Alblasserdam • Alblasserdam

Tourist Info Alblasserdam

Bij de Tourist info Alblasserdam kunnen er gemakkelijk fietsen worden gehuurd. Dit is natuurlijk ideaal als je zelf geen fietsen mee hebt genomen, want het verkennen van Alblasserdam en de Alblasserwaard is natuurlijk prachtig op de fiets.

Er kunnen verschillende soorten fietsen gehuurd worden zoals de Tandems, elektrische fietsen, stadsfietsen en nog veel meer soorten fietsen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld scooters te huren indien de bestuurder een rijbewijs heeft.

“Wat een prachtige fietsroute door de natuur, deze raad ik zeker aan! Zelf heb ik met mijn vrouw een tandem gehuurd, dat was echt gezellig.”

Achtergrond
“In 2001 ben ik begonnen met een container op het terrein bij de Waterbushalte in Alblasserdam. Vanuit die container verhuurde ik de fietsen die ik van een oud-collega had overgenomen. Daarvoor heb ik zelf rondleidingen in Kinderdijk gegeven. Het viel me op dat er veel bussen over de dijk reden. Toen ik daar in samenwerking met de net opgerichte Stichting Werelderfgoed Kinderdijk onderzoek naar ging doen, bleek dat die bussen toeristen van riviercruiseschepen naar Kinderdijk reden. Het leek mij een goed idee om daar organisatie in aan te brengen, zodat de wegen hier in de regio ontlast werden en de toeristen toch gemakkelijk toegang kregen tot Kinderdijk.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”