Tourist Info Alblasserdam

Tourist Info Alblasserdam • Alblasserdam

Tourist Info Alblasserdam

Een rondvaart voor een groep kan Bij de Tourist info Alblasserdam makkelijk geboekt worden. Er wordt dan per boot een prachtige rondleiding over Werelderfgoed Kinderdijk gegeven door de eigenaresse Ilse of haar zoon. 

Deze rondleiding is perfect voor een groep die graag een mooie rondleiding wil door Alblasserdam en werelderfgoed Kinderdijk. Deze tochten zijn ongeveer twee uur lang. Ook is een rondvaart perfect voor een gezellig rustig bedrijfsuitje of voor een gezellig bootfeest! Bij dit soort tochten kan er een speciale afspraak worden gemaakt over de tijdsduur.

“We besluiten met een aantal gezinnen om op die mooie manier de molens in de omgeving van Kinderdijk te verkennen! We doen dit met een boot rondleiding, wat een unieke ervaring is dat!”

Achtergrond

“In 2001 ben ik begonnen met een container op het terrein bij de Waterbushalte in Alblasserdam. Vanuit die container verhuurde ik de fietsen die ik van een oud-collega had overgenomen. Daarvoor heb ik zelf rondleidingen in Kinderdijk gegeven. Het viel me op dat er veel bussen over de dijk reden. Toen ik daar in samenwerking met de net opgerichte Stichting Werelderfgoed Kinderdijk onderzoek naar ging doen, bleek dat die bussen toeristen van riviercruiseschepen naar Kinderdijk reden. Het leek mij een goed idee om daar organisatie in aan te brengen, zodat de wegen hier in de regio ontlast werden en de toeristen toch gemakkelijk toegang kregen tot Kinderdijk.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Je komt tijd tekort; zoveel is hier te beleven!”