Familie Resort Molenwaard

Familie Resort Molenwaard • Ottoland

Familie Resort Molenwaard

Voor alle kinderen is Familie Resort Molenwaard het leukste uitje! Slaap een paar nachten op het vakantiepark en ontmoet Fien & Teun. Er is op het park genoeg te ontdekken en te spelen. Zo zijn er genoeg speeltuinen zodat kinderen zich nooit vervelen en zijn er eindeloze dierenvriendjes!

“Wij hebben voor dit weekend een Kinderdijk Cottage gereserveerd. De huisjes zijn thematisch ingericht en grenzen allemaal aan de grote, centrale vijver. Het is zo bijzonder om te zien hoe alles in het thema verwerkt is! Echt een aanrader met kinderen.”

Achtergrond
Het oer-Hollandse Familie Resort Molenwaard ligt midden in het Groene Hart, vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard. Hier ervaar je de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. De allerleukste avonturen beleef je op Familie Resort Molenwaard. Jouw verblijf is niet zomaar ‘even samen ertussenuit’: het is een ontdekkingstocht door de polder. Vanuit je huisje, op het park én in de omgeving.
Met het polderpaspoort ga je op avontuur. Zo kan je onbeperkt op bezoek bij Fien & Teun op de Avonturenboerderij, een insectenhotel knutselen, de dieren voeren en er zijn nog veel meer leuke activiteiten in de frisse buitenlucht! Bovendien staat het paspoort vol tips voor een dagje uit in de omgeving. Ontdek onder andere UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park De Biesbosch, de Hollandse Waterlinie en de steden in de buurt. Vakantiepark Molenwaard is heel het jaar geopend. Er zijn seizoensgebonden thema’s en activiteiten.

Klik hier voor contact & openingstijden.

“Wat waren wij toe aan de oneindige rust en ruimte van de polder!”