Vergaderen Booij Kaasmakers

Vergaderen in een voormalige boeren schuur en met na afloop een kaasproeverij.
overig

Nergens vind je zo’n bijzondere vergaderlocatie in Alblasserwaard als bij Booij Kaasmakers. Hier kan je terecht voor heerlijke kazen, maar er zijn ook twee ruime proeflokalen. De proeflokalen zijn ook geschikt voor vergaderingen.

De vergaderruimte is in een omgebouwde voormalige boerenschuur. Je mag hier gebruik maken van de koffie, thee en lokale sapjes die klaarstaan. En hoe leuk is het om de vergadering af te sluiten met een echte kaasproeverij? 

In de lichte, Bourgondische ruimte achter de winkel en de kaasmakerij kunnen heerlijke wijnen en zelfgemaakte kazen geproefd worden. Het wordt je dan meteen duidelijk waarom zoveel restaurants in de regio de kazen hier afnemen, het zijn kazen van topkwaliteit.

“We hebben de vergadering afgesloten met een kaasproeverij. Eerst konden we fijn vergaderen in de lichte en sfeervolle ruimtes. Vervolgens sloten we de dag af met een leuke kaasproeverij. Zo hebben we van het vergaderen echt iets leuks gemaakt!”

Achtergrond
De familie Booij boert al zeven generaties lang in Streefkerk. De oude boerderij stamde uit 1641. Maar de huidige boerderij is halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw nieuw gebouwd op deze plek. Marijke komt in 2009 weer in Streefkerk wonen, nadat ze de hogere hotelschool en een opleiding in Marketing heeft gevolgd. In 2012 neemt ze de kaasmakerij van haar ouders over en maakt ze met veel passie en plezier de Goudse kazen. Marijke leert het kaasmaken van haar ouders, Betsy en Martien die samen 45 jaar met veel plezier kaas gemaakt hebben. Betsy zwaait al jaren de scepter over de boerderijwinkel en ze helpt nog regelmatig mee met het maken van bestellingen en het bijhouden van de voorraad.

Klik hier voor contact & openingstijden.

Lees verderLees minder

“Wat kan een mooie locatie toch van toegevoegde waarde zijn!”

Booij Kaasmakers
Middenpolderweg 63
2959 LB Streefkerk

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag19:00 - 23:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00 - 16:00
Zondag13:00 - 16:00

Openingstijden informatie

0184-681008
reserveren@ontmoetenbijbooij.nl
www.booijkaasmakers.nl

Plan je route

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

De volgende voorzieningen / mogelijkheden zijn aanwezig

  • Ontdek De Alblasserwaard merchandise aanwezig

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod