Vergaderen By Ann

Vergaderen in het prachtige pittorekse Noordeloos
overig

In het prachtig pittoreske Noordeloos vind je Bed & Breakfast By Ann. Hier kun je niet alleen overnachten, maar ook vergaderen of te genieten van een middagje wellness.

Meer dan voldoende parkeergelegenheid op het erf van Annemarie en Anton Bikker, aan de Botersloot in Noordeloos! Annemarie verwelkomt iedereenn allerhartelijkst.

Achtergrond
De melkveehouderij met zeventig koeien is slechts één deel van het ‘familiebedrijf’. Het andere deel doemt naast de boerderij op: een prachtig gebouw, in de stijl van een boerenschuur maar dan moderner. Annemarie woont sinds 1996 op deze boerderij, en Anton al heel zijn leven. Hij heeft de melkveehouderij van zijn ouders overgenomen. Annemarie komt oorspronkelijk uit de Hoeksche Waard. Zij koesterde al lang de wens een Bed & Breakfast te beginnen, maar haar droom werd werkelijkheid toen de oude schuur op het erf op instorten stond. Annemarie en Anton besloten in plaats van de oude schuur een Bed & Breakfast te bouwen. Het werd een modern gebouw, in de stijl van een boerenschuur, met behoud van de lokale identiteit. Het resultaat is een prachtig, ruim en hotelwaardig pand!

“Om mensen een fijne tijd te bezorgen!”

En dan is er de schitterende haard, met als exclusief historisch detail de haardstenen uit 1688! “Die komt uit de oude boerderij, die rond 1850 verbouwd is. De stenen verbeelden het wapen van de familie Stam, die hier in vroeger tijden woonde!”

De Deel, grenzend aan de B&B, is de ontvangstruimte met een boerderijachtig karakter en een glazen schuifpui. “We ontvangen hier grotere groepen op reservering, bijvoorbeeld voor een high tea of voor vergaderingen, zoals in jullie geval. Maar er worden ook teambuildingsbijeenkomsten of kraamfeestjes gehouden!”, vertelt Annemarie.

“Element met een verhaal!”

Lees verderLees minder

“Wat kan een mooie locatie toch van toegevoegde waarde zijn!”

Contact

Bed & Breakfast By Ann
Botersloot 49
4225 PS Noordeloos

Openingstijden

Maandag16:00 - 18:00
Dinsdag11:00 - 18:00
Woensdag11:00 - 18:00
Donderdag11:00 - 18:00
Vrijdag11:00 - 18:00
Zaterdag11:00 - 18:00
ZondagGesloten

Openingstijden informatie

Wellness ruimte tussen 11.00 en 23.00 uur te reserveren op afspraak, per 2 uur.

Hottub te reserveren tussen 13.30 en 23.00 uur, op afspraak, per 3 uur.

Zondag gesloten.

06-23332680
info@welkombyann.nl
www.welkombyann.nl

Heb je vragen?
Bel 0184 726 680
en ik help je graag!

De volgende voorzieningen / mogelijkheden zijn aanwezig

  • Ontdek De Alblasserwaard merchandise aanwezig

Benieuwd naar andere activiteiten?

Terug naar aanbod