Bed & Breakfast Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een bed & breakfast in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder! De leukste lokale bed & breakfasts vind je hier. In welke stad breng jij een nachtje door?

In de hele regio Alblasserwaard zijn er gezellige B&B’s waar je heerlijk kunt overnachten en ontbijten om vervolgens de prachtige omgeving te verkennen.

Ontdek de B&B's 

Tips voor leuke Bed & Breakfast Zuid-Holland

Bed & Breakfast Gasterij de Donk is een van de vele bed & breakfasts in Zuid-Holland. Zo kun je genieten van een gemoedelijke sfeer in één van de unieke verblijven. Er zijn verschillende kamers met ieder een eigen thema. Kies voor een natuurrijke tuinkamer of een kamer met een privé terras. Ook kun je hier een heerlijk kopje koffie drinken in de Gasterij.

Een unieke Bed & Breakfast in Zuid-Holland is toch echt De Gespreide Herberg. Hier kun je slapen in een molen! Dat is een ervaring om nooit meer te vergeten toch? Het ontbijt wordt door de dorpsbakker verzorgt, dus dat is ook erg lekker.

Tips voor unieke Bed & breakfasts in Zuid-Holland

Ben je toch opzoek naar een unieke ervaring in een karakteristieke boerderij? Kies dan voor Bed & Breakfast het Huis den Dool. Je overnacht in een boerderij in een van de twee appartementen. Tijdens het ontbijt kun je genieten van heerlijk zelfgebakken brood, eigen zuivel en lokale producten, dat is toch genieten? De kamers zijn beide voor vier personen, dus met een groot gezin heb je zelfs helemaal je eigen boerderij!

Lijkt een sauna in een Bed & Breakfast Zuid-holland jou wel iets? Dan raden we aan om naar de Gebroeders van Lint te gaan. Er zijn verschillende unieke verblijven zoals een caravan en een unieke blokhut. Bij de blokhut hoort de sauna en de hottub.

Is een Bed & Breakfast in Zuid-Holland helemaal iets voor jou? Heerlijke ontbijtjes, lokale tips voor de omgeving en natuurlijk de bijzondere mogelijkheden waarop je de Alblasserwaard kunt leren kennen.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland!