Groepsuitjes

Tips voor de leukste Groepsuitjes in de Alblasserwaard

Komen jullie gezellig naar de Alblasserwaard met de hele familie, tijdens een vriendenweekend of met collega's vergaderen in de natuur? Hier kan het allemaal. De Alblasserwaard biedt een breed aanbod aan activiteiten, groepsuitjes en accommodaties voor groepen. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Bekijk onze groepsuitjes

Feestlocaties in de Alblasserwaard

Na een groepsuitje is het natuurlijk een goed idee om er een gezellig feest of een borrel aan vast te plakken. In de Alblasserwaard zijn vele leuke feestlocaties, zoals bijvoorbeeld ijsboerderij 't Koeiestalletje of Verdoorn Gelegenheidskoetsen. Hier staan gezelligheid en lekker eten en drinken centraal.

Vergaderlocaties Alblasserwaard

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de Alblasserwaard? Dan zijn er vele leuke mogelijkheden bij locale ondernemers. Net buiten de drukke steden en midden in de prachtige natuur. Kies bijvoorbeeld voor vergader- en trainingslocatie Haute Cultuurhuis, hier kun je in de pauzes ook genieten van een moment rust en even de kunst bekijken.

Overnachten na het groepsuitje

Natuurlijk wil je ook overnachten na een groepsuitje. Bekijk daarom eens het ruime aanbod in Bed & Breakfast accommodaties, campings en groepsaccommodaties. Zo kan iedereen op haar eigen manier overnachten tijdens een groepsuitje in de Alblasserwaard.

Overnachten