Hoe werkt Gerrit?

1)Vind de leukste activiteiten in de regio aan de hand van Gerrit

Ontdek de Alblasserwaard en geniet van de enorme diversiteit aan activiteiten en prachtige plekken die de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te bieden hebben! Rondvaarten, B&B’s, musea, landwinkels, restaurants en nog veel meer! Laat je inspireren door Gerrit en zijn familie!

Actief

Van de golfbaan tot een kinderfeestje: er zijn zoveel activiteiten te beleven! Je kan een boot of kano huren, aan excursies deelnemen, workshops volgen of een themapark voor jonge kinderen bezoeken. En vergeet natuurlijk de vele prachtige wandel- en fietspaden niet!

Horeca

In onze polders tref je een grote keuze aan restaurants, theetuinen, terrassen en nog veel meer gezellige plekken. Laat je verwennen met goede, lokale producten en een gastvrije en ongedwongen ontvangst!

Cultureel

Natuurlijk kan je verschillende musea bezoeken! Maar kijk ook naar het zeer gevarieerde aanbod rondleidingen, workshops en tal van culturele voorstellingen. In de polder kan je van alles opsteken!

Overnachting

Wakker worden met de opkomende zon boven de polder! Beleef een unieke verblijf op een camping, vakantiepark of in één van de vele B&B’s die onze mooie regio rijk is!

Winkelen

Of het streekproducten zijn, gebruiksartikelen of lokale kunst: in tal van streekwinkels, ateliers en boerenbedrijven kan je terecht voor unieke en eerlijke spullen!

Overig

Ook groepen vinden hun plek in de polder!  Er zijn veel gelegenheden voor het houden van een feest, het voeren van vergaderingen of ga eens naar een Wellness om lekker bij te komen!

Ontdek onze prachtige regio!

Start met plannen

2)Boek eenvoudig en betaal veilig

In de overzichtelijke planner kan je heel eenvoudig één of meerdere activiteiten toevoegen. Vervolgens kan je al je activiteiten in één keer snel en veilig afrekenen met iDeal. Afgezien van borg in voorkomende gevallen, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

3)We wensen je veel plezier!

Anja, de kinderen en ik vinden het hartstikke leuk dat je onze prachtige polders komt bezoeken! Wij hopen dat je net als wij geniet van al het moois wat de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden te bieden hebben. Misschien komen we elkaar wel tegen!

We stellen ons graag aan je voor

Gerrit is een vooruitstrevende molenaar wonend in het hart van de Alblasserwaard. Hij is de 4e generatie molenaar en heeft een vrouw Anja en twee kinderen. Direct naast de molen gelegen ligt de winkel van Gerrit en zijn vrouw Anja. Waar Gerrit de molen bemaalt, runt zijn vrouw Anja de streekwinkel. Daarin bieden zij zelf een ruim assortiment goede kwaliteit meelsoorten, bakmixen, pannenkoekenmeel en andere producten voor de ‘zelfbakker’ aan. Dit assortiment wordt aangevuld met producten van de naastgelegen zuivelboerderij van hun buren Jan en Wilma. Deze zuivelboerderij staat bekend om hun kaas, zelfgemaakte boerenschepijs, volle yoghurt en diverse andere zuivelproducten. Drie jaar geleden hebben Gerrit en Anja op het erf van de molen een klein B&B verblijf gebouwd met 1 familiekamer en een tweepersoonskamer. Aan de molen, de winkel en de B&B hebben Gerrit en Anja hun handen vol.

Er zijn twee kinderen, Amber de oudste van 14 die naar de HAVO gaat en niets liever wil dan dierenarts worden en gaan studeren in Utrecht. En de jongste zoon Niels van 9 jaar die hoopt dat hij voor altijd op de molen kan blijven wonen en werken. Hij is gek op de hond Jack, een labrador waarmee hij speelt rondom de molen. Jack is al 6 jaar onderdeel van de familie en geliefd bij de bezoekers van de molen.

Het bedrijf van Gerrit is altijd netjes en opgeruimd omdat er veel gasten het terrein op komen voor de B&B en de streekwinkel. Niet alleen om deze reden staat de molen van Gerrit goed bekend, maar ook omdat Gerrit een trotse Alblasserwaarder is. Hij houdt van de omgeving en doet niets liever dan hierover vertellen op social media en op de website die hij heeft gelanceerd.

Heb je een vraag of tip? We helpen je graag!